Wheelhouse: specialist in offroad-trailers in Hamburg

Wheelhouse offroad-trailers Hamburg

Wheelhouse: specialist in offroad-trailers in Hamburg

Je ziet ze nog niet zo veel bij ons, off-road aanhangers. Maar je ziet ze wel steeds meer. Ook in Duitsland, en ook daar is ook steeds meer interesse voor dit  soort kampeermiddelen.

Daarom is de Duitser Patrick Nueske in Hamburg zijn nieuwe bedrijf Wheelhouse gestart. Een onderneming die zich richt op de import en verkoop van deze trailers.

De term ‘offroad-trailer’ is een breed begrip, want hiermee kun je zowel aanhangers bedoelen die bedoeld zijn om mee te kamperen, of tenttrailers of caravans. Het enige wat telt is, dat ze geschikt moeten zijn om mee te kamperen, compact zijn en uiteraard ook ‘offroad’ capaciteiten moeten hebben. Hamburg is natuurlijk niet om de hoek maar ook niet zover dat het reislustige kampeerders  af zal stoten. Bovendien vertegenwoordigt Wheelhouse een aantal interesse modellen die menig avontuurlijke kampeerder aan zullen spreken.

Assortiment

Zo kun je daar de nieuwe X-Line van Lifestylecamper zien, en ook de de Steeldrop-Trailer van dit bedrijf. Daarnaast importeert Wheelhouse ook trailers van de Turkse firma Crawler, dit zijn de IZZ428 en de KMP190. Ook heeft Wheelhouse de Migrator Offroad en de Trailer Summer van het Roemeense FIM Caravans in het assortiment. Daarnaast zien we dat Wheelhouse ook de UNO motorfietsaanhanger in het assortiment heeft. Verder verkoopt Wheelhouse ook een bijzondere Nederlandse caravan, de LUME Traveler.

Like dit artikel
Tweet dit artikel