Wigo breidt Panoramic serie uit met Opal

Wigo Panoramic Opal voortent

Wigo breidt Panoramic serie uit met Opal

ZOETERMEER – Je hebt tenten waarin je lekker veel privacy hebt, maar er zijn ook tenten voor mensen die juist graag wat meer zicht naar buiten willen hebben. Voor hen maakt Wigo de serie Panoramic voortenten, dit zijn namelijk tenten die zijn voorzien relatief veel en grote vensters.

Deze serie is nu uitgebreid met de Opal. Ook deze tent biedt een panoramisch uitzicht, en binnen is het er uiteraard ook prettig licht. Bovendien kent de tent behoorlijk wat gebruiksmogelijkheden.

De Wigo Opal heeft bijvoorbeeld een voorwand met maar liefst 4 mogelijkheden om een in- of uitgang te creëren. Er zijn in de voorwand namelijk 2 symmetrische panelen, die aan beide zijden de mogelijkheid voor een opening bieden. De voorwand heeft bovendien een verandafunctie, je kunt de flappen van de geopende delen van de voorwand over optionele horizontale stokken hangen, die halverwege de vensters zijn bevestigd. Ook is de tent voorzien van diverse Air-Vent openingen. De voor- en zijwanden zijn uiteraard ook in hun geheel uitneembaar, zodat er als je wilt in feite alleen nog maar een luifel overblijft.

Hoewel de Opal prima als ‘normale’ voortent kan worden gebruikt, heeft Wigo de afspanpunten kort op elkaar geplaatst. De tent biedt daardoor ook voldoende stevigheid en windvastheid voor intensief seizoensgebruik. Het dak is van éénzijdig gecoat Ten Cate All Season doek, de wanden van Airtex en de slikranden van PVC gecoat polyester.

De Wigo Opal is 2,50 meter diep en leverbaar in omloopmaten van 8,41 tot 12,27 meter. De tent wordt standaard met stalen stokken, een tochtstrook, wielafdekking en een complete set gordijnen geleverd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel