Wigo Zelte presenteert Müritz voortent voor Eriba Touring

Wigo Zelte Müritz

Müritz voortent van Wigo Zelte voor Eriba Touring caravans

ZOETERMEER – De bekende Eriba Touring caravans hebben dankzij het handige hefdak een lage carrosserie. Dat maakt het lastig om daar een normale voortent aan te zetten.

De meeste specifiek voor de Eriba Touring ontwikkelde voortenten hebben dan ook een passtuk, zodat de tent wel een normale hoogte en stahoogte heeft, maar ook netjes op de rail van de caravan aan kan sluiten.

Dat geldt ook voor de nieuwe Müritz voortent, die het Duitse Wigo Zelte speciaal voor de Eriba Touring caravans heeft ontwikkeld. De hoogte van de buitenste stokken is gelijk aan die van de voortentrail, terwijl de middelste stok wat hoger is zodat er voldoende stahoogte is en de tent ook genoeg afwatert.

De voorwand en zijwanden van de Müritz voortent zijn uitneembaar, terwijl ze ook in de zogenaamde verandastand kunnen worden gezet. Je kunt de voorwand ook alleen als deur openen. Beide zijwanden beschikken ook over een ‘Air Vent’ ventilatierooster. De slikranden zijn 30 cm hoog zodat het tentdoek zo schoon mogelijk blijft. Wie lang op één plaats wil staan, of misschien zelfs een heel seizoen, zal het waarderen dat Wigo de afspanpunten aan de onderzijde extra kort op elkaar heeft gezet. Ook is de tent geschikt om er een zonneluifel aan te plaatsen.

Wigo levert de tent met 3 jaar garantie. Voor het dak en de wanden maakt Wigo gebruik van speciaal Airtex doek, terwijl de slikranden en dergelijke van dubbelzijdig gecoat polyester zijn vervaardigd. De tent wordt geleverd met aluminium Power Grip stokken met een diameter van 28 mm, gordijnen, tochtstrook, wielafdekking en afspanmateriaal.

Like dit artikel
Tweet dit artikel