Wilk Caravans 2007 met nieuw exterieur

kampeerzaken.nlDe nieuwe Wilk serie S3*** en S4**** hebben voor modeljaar 2007 een geheel nieuw exterieur gekregen. Zo heeft de voorzijde van beide series een nieuw vormgegeven disselkast met centraal vergrendelingssysteem onder het Wilk logo. De deur is uitgevoerd met 3-punts vergrendelingstechniek en is aan de binnenzijde bekleed met “soft touch" decor. De Wilk caravans hebben ook een nieuwe bumper waarin het Wilk-logo is verwerkt. De dynamische graffiti aan de zijwanden maken de nieuwe, sportieve tijdloze look van deze Wilk caravans compleet.
 Ook het interieur is op diverse plaatsen veranderd met een nieuw meubeldecor, nieuwe afdekbladen en een compacte ruimtebesparende tv-kast
De werkruimte in de keuken van de Wilk caravans is groter geworden door een nieuwe 3-pits gaskooktoestel, een spoelbak met glazen afdekplaat en standaard een 105 liter koelkast. Het zitcomfort is aanzienlijk verbeterd door verhoogde rugkussens. Verder monteert Wilk een nieuw type omvormer met hogere capaciteit (nu 240VA).
Meer info op www.wilk.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel