Senz stormvaste paraplu’s

kampeerzaken.nlBever Zwerfsport heeft sinds kort de hightech paraplu’s van Senz in het assortiment. Deze revolutionaire paraplu’s zijn bekroond met o.a. de internationale Red Dot Award, een belangrijke prijs op het gebied van design.
De Senz Mini en Original kiezen door hun aërodynamische ontwerp altijd de meest comfortabele positie in de wind, waardoor de paraplu’s ook bij hardere windstoten prima bruikbaar zijn. Door het slimme design is de Mini windbestendig tot windkracht 7 en de Senz Original tot maar liefst windkracht 10.
 
kampeerzaken.nlDe Senz Mini heeft een nieuw, uniek frame met variabele lengtes van de baleinen. De Original heeft een speciale en gepatenteerde constructie. De baleinen van het frame absorberen gezamenlijk alle krachten op de paraplu waardoor hij praktisch onbreekbaar is. Ondanks het sterke frame is de Original één van de lichtste paraplu’s in zijn categorie.
kampeerzaken.nlDe Senz Original is winnaar van diverse internationale design awards. De ovale staf sluit naadloos aan op de aërodynamische vorm van de paraplu. Het innovatieve openingsmechanisme van de paraplu is op unieke wijze geïntegreerd in het handvat.
De Mini en Original zijn niet alleen heel functioneel, maar ook een lust voor het oog. Ook letterlijk, want de oogbeschermers van de Senz Mini en Original bieden ook extra bescherming voor de ogen, en de ogen van voorbijgangers.
Senz Mini kost € 39,95, de Senz Original kost € 49,95.
Meer info op www.bever.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel