Twee Nederlandse winnaars Alan Rogers Awards

kampeerzaken.nlVorige week, op de eerste dag van de Vakantiebeurs te Utrecht, zijn er 2 Nederlandse campings in de prijzen gevallen bij de Alan Rogers Awards 2011. De Alan Rogers Awards worden door de inspecteurs uit meer dan 2500 Europese campings zorgvuldig gekozen.

De Awards kennen een 9-tal categorieën, te weten: Welkom Award, Vooruitgang Award, Actieve vakante Award, Innovatie Award, Kleine Camping Award, Strandcamping Award, Natuur Award, Gezinscamping Award en de Lezers Award. Er is een Nederlandse winnaar, én een Nederlandse runner-up.


 

Strandcamping

kampeerzaken.nlIn de categorie Strandcamping Award is Camping Strandpark De Zeeuwse Kust runner-up geworden. Deze nieuwe camping op Schouwen-Duiveland is gesitueerd vlakbij een mooi strand en de populaire badplaats Renesse. Tot de indrukwekkende hoeveelheid voorzieningen behoren o.a. een uitstekend zwembad en en dynamisch animatie- en activiteitenprogramma.

Gezinscamping

kampeerzaken.nlDe categorie Gezinscamping is gewonnen door het Nederlandse vrijetijdspark Beerze Bulten te Ommen. Dit is een grote, indrukwekkende en goed georganiseerde camping met veel goede voorzieningen en activiteiten voor alle leeftijden. Beerze Bulten is een fraai terrein voor gezinnen, mede dankzij de overdekte speeltuin Giga Konijnenhol en een groot meer met zandstrand.

 

kampeerzaken.nl kampeerzaken.nl

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel