Wintersale Kampeercentrum de Jong Hillegom

kampeerzaken.nlKampeercentrum de Jong Hillegom houdt van dinsdag 29 t/m donderdag 31 december en zaterdag 2 januari 4 gezellige Wintersale dagen.

Naast de hoeveelheid occasion campers en caravans die Bij Kampeercentrum de Jong na de uitbreiding van vorig jaar altijd al binnen staan is er nu extra plaats gemaakt voor occasion caravans en campers. Het TechnoCenter van de Jong is namelijk t/m 4 januari gesloten, en de 1200 m² die daardoor beschikbaar is wordt ingericht met occasions.

 

Tijdens de Wintersale dagen is er minimaal € 500,– voordeel te halen op een goede Bovag occasion caravan en loopt het voordeel bij campers zelfs op tot € 4.000,–

Naast de Wintersale dagen is het leuk om ook even bij De Jong BuitenRecreatie binnen te lopen. Deze speciaalzaak heeft alles dat met het buitenleven te maken heeft en is via de showroom van Kampeercentrum de Jong te bereiken. Daar vindt u naast outdoorkleding, berg- en wandelschoenen ook schaatsen, sleeën, glijbakjes en -matjes alsmede een groot assortiment ski- en wintersportkleding.

Like dit artikel
Tweet dit artikel