Wolfskin Travel Footwear

kampeerzaken.nlOf je nu winkelt of door de jungle struint, goede schoenen zijn onontbeerlijk. Maar weinig fabrikanten besteden aandacht aan schoenen die er leuk uitzien en toch goed loopcomfort bieden onder wisselende omstandigheden. Het designteam van Wolfskin introduceert daarom de Travel serie, wandelschoenen voor vakantiegangers die niet zozeer het ruwe terrein maar vooral het asfalt opzoeken.
 
De basis voor deze schoenen is de STREAM zool, met een vrij vlak profiel, voldoende bewegingsvrijheid en een comfortabele demping.
De STREAM zool bestaat uit 2 delen: een buitenzool van thermoplastisch rubber en een verwijderbare EVA binenzool. De slijtvaste buitenzool is schokabsorberend en en biedt ook grip op natte opppervlakten. De verwijderbare en anatomisch gevormde EVA binnenzool is verkrijgbaar in eerste kwaliteit leer of in vochtregulerend polyester.
kampeerzaken.nlDe nieuwe Wolfskin schoenen zijn leverbaar in 3 modellen: de luxe Gravel Road, de sportieve Walkabout en de in ‘Vintage look’ uitgevoerde lichtgewicht Gritstone.
Meer info op www.wolfskin.com

Like dit artikel
Tweet dit artikel