NKC Workshop winterreizen bij Campoworld

kampeerzaken.nlDe NKC houdt zaterdag 15 november in het pand van CampoWorld Gouda een workshop over de winterreizen die door de NKC georganiseerd worden en over het reizen met de camper in winterse omstandigheden.
De bijeenkomst is gratis en duurt van 10.30 tot ongeveer 15.00 uur. Tijdens de workshop wordt u een eenvoudige lunch inclusief koffie en thee aangeboden.
Tijdens deze workshop wordt er volop praktische informatie gegeven over de winterreizen en bestemmingen van de NKC. Naast de informatie over de wintersportreizen wordt er ook volop informatie gegeven over specifieke zaken rondom het reizen en verblijven onder winterse omstandigheden.
 Diverse fabrikanten zijn aanwezig met standjes en vooral informatie en handige producten gericht op winterreizen met uw camper.
Deelname is gratis, aanmelden voor de workshop is noodzakelijk en kan door naam, adresgegevens en het aantal personen te mailen naar Campoworld onder vermelding van NKC-bijeenkomst. U dient er wel snel bij te zijn, want vol is vol.
Tijdens deze dag ontvangen NKC-leden op vertoon van ledenpas 10% korting op hun aankoop in de kampeershop van Campoworld. Als u nog geen NKC-lid bent, kunt u tijdens deze dag voordelig kennismaken met een lidmaatschap van de NKC, en profiteert u direct van de 10% ledenkorting in de kampeershop.
Meer informatie en contactgegevens: www.campworld.nl en www.nkc.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel