Xiaomi’s multifunctionele campinglamp nu ook in Europa verkrijgbaar

Xiaomi’s multifunctionele campinglamp

Xiaomi’s multifunctionele campinglamp nu ook in Europa verkrijgbaar

Kampeerders weten dat de juiste uitrusting het verschil kan maken tussen een onvergetelijke ervaring en een avontuur om snel te vergeten. In dit licht introduceert Xiaomi, een toonaangevende producent in consumententechnologie, de innovatieve “Multi Function Camping Lantern” nu ook in Europa.

Dit lijkt een gadget te zijn dat meer biedt dan alleen maar licht in de duisternis. Hij is namelijk voor meerdere doelen te gebruiken en je kunt hem via een app op de telefoon op allerlei manieren instellen.

Uniek ontwerp

Xiaomi’s campinglamp springt in het oog door zijn unieke tweedelige ontwerp. Het bestaat uit een grotere hoofdlantaarn met daarin een compacte, afneembare lichtbron. Door die slimme configuratie heb je flexibiliteit in hoe en waar je jouw omgeving wilt verlichten. De primaire functie is een klassieke campinglantaarn, terwijl je de afneembare lichtbron als zaklamp kunt gebruiken. Je kunt de afneembare lamp in een eenvoudige handeling losnemen en gebruikt worden waar nodig, terwijl de rest van de lamp als sfeerverlichting blijft functioneren.

Geavanceerde lichtmogelijkheden

Waar de lamp van Xiaomi zich ook in onderscheidt, is de geavanceerde LED-lichtbron. Deze biedt een instelbare helderheid van 61 tot 230 lumen. Gebruikers kunnen de intensiteit van het licht dus aanpassen aan hun behoeften. Bovendien kunnen de gebruikers ook de kleurtemperatuur aanpassen, van koel en warm licht tot RGB-verlichting. De lamp is daardoor geschikt voor zowel functionele als sfeervolle verlichting.

Duurzaam en betrouwbaar

Duurzaamheid en betrouwbaar zijn belangrijke aspecten voor kampeeruitrusting. De Xiaomi campinglamp draagt de IP54-classificatie, wat betekent dat hij bestand is tegen stof en spatwater. Dit maakt de lamp geschikt voor allerlei weersomstandigheden. Qua energievoorziening heeft de lamp een 4,800 mAh lithium-ion accu voor de hoofdlantaarn en een 800 mAh accu voor de afneembare lichtbron. Beide kunnen snel worden opgeladen via een USB-C aansluiting. Je kunt hem dus opladen via de adapter van de laptop of smartphone.

Nu ook in Europa te koop

Nadat deze Multi Function Camping Lantern al een tijdje in het Verre Oosten en Noord-Amerika verkrijgbaar is en daar goed werd ontvangen, is hij nu beschikbaar in verschillende Europese landen, waaronder Nederland. Hij kost hier doorgaans rond de 60 euro. De afmetingen bedragen 198 x 114 x 123 mm en het gewicht bedraagt 565 gram. Daarmee is hij geschikt voor alle soorten kampeeractiviteiten, behalve dan backpacking en bikepacking.

Like dit artikel
Tweet dit artikel