Yatoo kampeerinrichting voor vele soorten auto’s

kampeerzaken.nlHoewel je met de Yatoo van menig, MPV, SUV, bestelauto of terreinwagen in een handomdraai een soort van camper maakt, zal men er beter mee op een camping dan op een camperplaats mee kunnen overnachten.

 

Het principe kennen we natuurlijk al een tijdje, maar het Franse Yatoo heeft er middels 3 losse, separaat van elkaar te gebruiken elementen wel een leuk concept van gemaakt waarmee het een soort van allround kampeeruitrusting voor diverse voertuigen is geworden.


 

Het concept van Yatoo bestaat uit de volgende 3 elementen:

  • Lidoo
  • Tipoo
  • Kinoo

 

Lidoo
kampeerzaken.nlDe Lidoo vormt het 2-persoonsbed, dat in minder dan 5 minuten kan worden gemonteerd en geplaatst, en bestaat uit een frame met lattenbodems en 2 luchtmatrassen. Yatoo levert de Lidoo inclusief een ventilatiesysteem voor het voertuig en een set op maat gemaakte afdekpanelen voor de ramen. Door deze compact oplossing wordt er zo min mogelijk kofferruimte in beslag genomen.

 

Kinoo
kampeerzaken.nlNaar keuze op een slede, of op een separate steun, is de Kinoo een basic keukenblok en was/spoeleenheid dat de kampeerder precies het meest noodzakelijke biedt. Kinoo bestaat uit 2 delen: één deel bevat een 20 liter tank voor verswater en 20 liter tank voor afvalwater alsmede een wasbakje met handdouche, het andere deel bevat de nodige bergruimte en een kookplaatje.

 

Tipoo
kampeerzaken.nlDe Tipoo is de koepeltent, die achter het voertuig wordt geplaatst, en een vloeroppervlakte van 6 m² heeft. Voldoende woonruimte ruimte om met een gemiddeld gezin droog te kunnen staan of zitten, of als eventuele slaapruimte voor 2 volwassenen of 3 kinderen.

 

Passend op vele soorten en modellen

https://www.youtube.com/watch?v=xi0swc0xkmk De elementen van Yatoo zijn niet alleen geschikt voor de grotere auto’s, bestelwagens, terreinwagens en MPV’s, maar ook voor wat compactere modellen.

 

Hoewel het geheel ons nog typisch een oplossing lijkt die alleen met mooi weer bruikbaar lijkt, is het evengoed een leuk concept waarmee een grote groep sportieve kampeerders kan worden bediend.

 

(klik op de foto’s voor een vergroting/diashow)

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel