YSMART Flashlight: het ultieme zaklampje voor aan de sleutelbos of in de toilettas

YSMART mini zaklamp

YSMART Flashlight: het ultieme zaklampje voor aan de sleutelbos of in de toilettas

Veel campings zijn natuurlijk prima verlicht. Maar soms is een klein zaklampje handig of zelfs onontbeerlijk. De YSMART Flashlight is dan een prima oplossing.

Het is een minuscuul zaklampje met een indrukwekkende helderheid en batterijduur. Dit maakt deze zaklamp ideaal als reserve of om altijd aan de sleutelbos te hebben.

Met een lichtopbrengs van 80 lumen en een batterijduur van 50.000 doet de YSMART Flashlight meer dan je in eerste instantie zou verwachten. Gepaard met een compacte formaat maakt dit een handige aanvulling op jouw kampeeruitrusting.

Lichtgewicht, helder en oersterk

Dit kleine zaklampje is het geesteskind van een klein bedrijfje uit London,  YSMART genaamd. Met deze innovatieve zaklamp tracht het slechts een aantal werknemers tellende bedrijfje “de zaklamp opnieuw uit te vinden”. Met deze zaklamp zijn de zware, grote modellen van oudsher verleden tijd. De YSMART Flashlight is kleiner dan een AA batterij, weegt slechts 4,5 gram (!) en is bovendien 4 keer zo helder als vergelijkbare zaklampjes. Verder is dit innovatieve zaklampje magnetisch, waardoor het handsfree gebruikt kan worden, waterdicht en oersterk.

Crowdfunding op Indiegogo

De YSMART Flashlight ligt (nog) niet in de winkels. De enige manier waarop deze zaklamp gekocht kan worden, is via de crowdfunding-website Indiegogo. Hier kun je ervoor kiezen om een klein bedrag van €15 te investeren om één van de weinige zaklampjes te bemachtigen. Deze worden als het goed is nog dit voorjaar verscheept. Wanneer en of de YSMART Flashlight massaal geproduceerd en verkocht zal worden is nog niet bekend.

Like dit artikel
Tweet dit artikel