Zaklamp, werklamp en campinglamp ineen

Bocamp Polaris zaklamp

Zaklamp met LED-lamp, die je ook als campinglamp kunt gebruiken

Op veel campings is het een bekend verschijnsel. Zodra de schemering zijn intrede doet dan gaan de lampjes en kaarsjes aan voor de tenten en caravans.

Nu de zuinige LED-lamp gemeengoed is geworden zien we dan bijna zonder uitzondering over tentlampjes met een koel, bijna blauwachtig licht. LED-lampen zijn handig, maar vooral de eerste en goedkopere exemplaren geven een ongezellig en koel licht.

Een ander probleem betreft de batterijen. Die zijn natuurlijk altijd nét op als het ons niet uitkomt. Lampen hebben ook nog wel eens een ingebouwde accu, welke ook nog het nadeel hebben dat de accu na een winter buiten gebruik te zijn geweest vaak aanzienlijk in capaciteit is gedaald.

BoCamp heeft met de nieuwe Polaris lamp een oplossing voor beide problemen. Bovendien is de lamp niet alleen als campinglamp, maar ook als werklamp en zaklamp te gebruiken.

BoCamp Polaris campinglampDe Polaris is voorzien van een energiezuinige LED-lamp van 3 Watt met een warme lichtkleur geeft. De lamp is voorzien van een drie standen schakelaar zodat de Polaris niet als gezellig achtergrond lampje maar ook als leeslamp kan dienen.

Het tweede probleem, van de batterijen, is opgelost doordat men desgewenst gebruik kan maken drie normale batterijen, of van drie oplaadbare AAA-batterijen, maar doordat men de lamp ook met de meegeleverde adapter via het stopcontact kan voeden.

Verder is de lamp zoals gezegd multifunctioneel. Als basis dient de zaklamp, welke middels het meegeleverde kunststof kapje ook een heel diffuus licht af kan geven, en welke met de eveneens meegeleverde voet ook als staande lamp kan dienen. De zaklamp is aan één zijde voorzien van een magneet die er voor zorgt dat de lamp ook als werklamp kan dienen, maar er ook voor zorgt dat de lamp goed in de metalen voet blijft zitten. Bovendien heeft de koppeling tussen lamp en voet een zekere flexibiliteit zodat het lampje niet bij het minste of geringste zetje om zal vallen.

De Polaris is verkrijgbaar bij de betere kampeerspeciaalzaken vanaf € 39,95.

Like dit artikel
Tweet dit artikel