Zelfopblaasbaar isolerend luchtbed van Human-Comfort

Human Comfort slaapmat

Human Comfort slaapmatten in 2 diktes.

ZOETERMEER – We kennen het Nederlandse merk Human-Comfort vooral van de diverse slimme oplossingen voor de camping, waarbij het met name om het slaapcomfort gaat. Niet iedere kampeerder is het zelfde.

Er zijn kampeerders die van een hard bed houden en liever“back to basic” gaan, maar er zijn ook kampeerders die in de tent of vouwwagen eigenlijk net zo lekker als thuis willen slapen. Voor beide soorten kampeerders heeft Human-Comfort nieuwe modellen zelfopblaasbare luchtbedden ontwikkeld.

De luchtbedden zijn gevoerd met zeer zacht schuim met horizontale tunnels voor optimaal slaapcomfort. Door deze speciale structuur en schuim is het zeer ruime bed van 200 meter lang, 75 centimeter breed en 10 centimeter dik toch zeer compact op te rollen. Het grote verschil met andere slaapmatten en luchtbedden is dat de breedte van de mat volledig benut kan worden doordat de wanden recht zijn en hierdoor ook goed tegen elkaar aangeschoven kunnen worden.

Hardheid

Het unieke van deze luchtbedden is dat de hardheid zelf is te bepalen. Door het extra grote ventiel te openen zuigt hij zichzelf automatisch en snel vol, en biedt ook de mogelijkheid om de hardheid van het bed zelf te Human Comfort slaapmatbepalen door via het ventiel wat lucht toe te voegen of eruit te halen. Het luchtbed is gemaakt van hoogwaardig polyester 150D doek met een flexibele TPU coating. Het doek heeft een opgeruwde boventijk waardoor het stroever is dan andere slaapmatten en luchtbedden.

Naast gebruik in de tent is met name de dunnere variant van 7,5 cm ideaal als oplegmatras in de caravan voor als het bed wat te hard is of niet meer comfortabel slaapt.

Deze nieuwe slaapoplossingen zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de Human-Comfort dealers in Nederland en België. Bij diverse dealers is het bed ook uit te proberen in de winkel. Meer informatie kun je ook vinden op www.human-comfort.com.

Like dit artikel
Tweet dit artikel