Zien we jou in het volgende seizoen van Camp to Go?

Camp to Go zoekt kandidaten

Zien we jou in het volgende seizoen van Camp to Go?

Het tv-programma ‘Camp to Go’ dat vorig jaar werd uitgezonden, was een groot succes. Daarom zoekt men nu zoekt kandidaten voor het tweede seizoen van dit kampeerprogramma op RTL4.

Ook in het tweede seizoen volg Camp to Go verschillende families en stelletjes die een nieuwe caravan, vouwwagen, (dak)tent of camper uitproberen. Dit keer vinden de opnames plaats in Nederland en Denemarken. Wie een lang weekend op een Nederlandse camping wil kamperen of zelfs een week richting Denemarken met het allernieuwste kampeermiddel wil reizen, kan zich nu aanmelden.

De branchevereniging Kampeer en Caravan Industrie (KCI) nam vorig jaar het initiatief voor het eigen televisieprogramma Camp to Go. Dit programma, dat werd uitgezonden op RTL4, had hoge kijkcijfers en werd ook vanuit de kampeerbranche met enthousiasme ontvangen. Uiteraard zie we in het tweede seizoen weer de bekende presentator, ‘Mister Camping’ Sander Janson, terug.

Geheel nieuw tv-format

Wat veel mensen misschien niet opgevallen is, was het feit dat het tv-format van Camp to Go van vorig seizoen niet te vergelijken was met andere kampeerprogramma’s. Het was een geheel nieuw format waarin nieuwe kampeerders die voor het eerst kennismaken met het campingleven en ook zelf filmen. Dat zorgt voor een leuk en persoonlijk inkijkje in hun belevenissen op de camping, op camperplekken en onderweg.

Gezien het succes wordt datzelfde format in seizoen 2 doorgezet. Bovendien schaalt men op van acht naar maar liefst twaalf afleveringen. Tijdens een korte kampeervakantie volgt het team van Camp to Go 24 gezinnen en koppels om te zien hoe leuk het campingleven is tijdens de komende zomer. Doordat de nieuwe kampeerders een deel van de tv-beelden zelf filmen, kunnen de tv-kijkers de kampeerervaringen met caravan, vouwwagen, camper en (dak)tent van binnenuit meebeleven.

Nu ook naar Denemarken

Vorig seizoen werden alle afleveringen op Nederlandse campings opgenomen. Maar volgend seizoen gaat Camp to Go ook de grens over. Vier afleveringen komen dan volledig uit Denemarken.

Kandidaten gezocht

De opnames van het tweede seizoen van Camp to Go zullen plaatsvinden in de maanden juni, augustus en september 2021. Op dit moment is het team druk bezig met de selectie en casting van kandidaten. Heb jij ook zin om een lang weekend op een Nederlandse camping te kamperen, of wil je zelfs een week richting Denemarken in het allernieuwste kampeermiddel? Meld je dan snel aan via www.camp-to-go.nl/tv. Wie weet zien we jou dan wel in het najaar terug op televisie.

Like dit artikel
Tweet dit artikel