Zittingverhoger voor Thetford cassettetoiletten

Thetford Seat Raiser

Thetford Seat Raiser, zittingverhoger voor Thetford cassettetoiletten

Een cassettetoilet is de bijna ideale opvolger van het losse chemische toilet in een caravan of camper. Je kunt eenvoudig handmatig of elektrisch doorspoelen en het vullen en legen gaat heel eenvoudig via het serviceluik aan de buitenzijde.

Maar voor sommige mensen is de zitting van zo’n cassettetoilet wel wat aan de lage kant. Daar brengt Thetford nu verandering in, in de vorm van een speciale verhoger voor de zitting van het toilet.

De nieuwe Thetford Toilet Seat Raiser is geschikt voor de C2/C3/C4 en C200 cassettetoiletten en brengt het comfort van je cassettetoilet naar een hoger niveau. De zithoogte neemt met ongeveer 7 cm toe, wat een groot verschil qua comfort betekent, met name als je een dagje ouder bent en de spieren wat stijver en strammer zijn. Het materiaal van de zittingverhoger is gelijk aan dat van de Thetford toiletbrillen van de C200 en C2/C3/C4. Ook de kleur (wit) komt keurig overeen met de orginele kleur.

Eenvoudige plaatsing

Thetford Seat RaiserDe verhoger is heel eenvoudig te plaatsen. Je hoeft alleen maar de bestaande zitting en het deksel daarvan te verwijderen. Daarna plaats je de Thetford Toilet Seat Raiser, vervolgens bevestig je weer de zitting en het deksel. De Toilet Seat Raiser wordt overigens geleverd met duidelijke instructies voor eenvoudige installatie. Onderstaande instructievideo laat zien hoe eenvoudig de montage van de verhoger in zijn werk gaat. De Thetford Toilet Seat Raiser is vanaf komend kampeerseizoen verkrijgbaar bij de Thetford dealer.

Like dit artikel
Tweet dit artikel