European Outdoor Film Tour 05/06

kampeerzaken.nlOp zaterdag 1 en zondag 2 april worden tijdens de Zwitserse Beverdagen spectaculaire en bijzondere outdoorfilms vertoond. Ook jij kunt daarbij zijn. De films worden vertoond in Bever Zwerfsport Den Haag op 1 april om 19:00 en 2 april om 14:00, kaarten kosten € 10,= in de voorverkoop, € 12,= aan de avondkassa.
 Voorverkoop: vanaf 25 februari 2006 in Bever Zwerfsport Den Haag, Rotterdam, Haarlem, Hilversum, Amsterdam, Alkmaar en Houten.
In een aaneengesloten voorstelling zie je een doorkruising van het Patagonische binnenlandijs zonder technische hulpmiddelen, een eerste beklimming in India van de noordwestwand van de Thalay-Sagar (6904 m), kloofklimmen in Amerika met gebruik van verschillende klimtechnieken, een koorddanser zonder veiligheidskoord op duizelingwekkende hoogte, een parodie op de surf- en skifilms maar nu met de ‘extreme sportvorm’ langlaufen als onderwerp, een prijswinnende film over het wonderschone Freeriding skiën in de sprookjesachtige bergen van Brits Colombia en het ijskoude wildwaterkanoën op één van de grootste wildwaterrivieren van Zimbabwe, de Zambezi!
Meer info op www.bever.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel