Nieuwsrubrieken

Disclaimer

Dit is de disclaimer van de website Kampeerzaken.nl van Internet Service Nederland, Zoetermeer, Nederland. Internet Service Nederland betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan.

Internet Service Nederland aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Mocht u van mening zijn dat wij met de plaatsing van een artikel en/of afbeelding inbreuk doen op uw auteursrechten verzoeken wij u ons hiervan middels het contactformulier op de hoogte te stellen. Wij zullen één en ander dan per ommegaande corrigeren. De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.

Auteursrecht
De teksten, afbeeldingen, lay-outs en gebruikte scripts op deze website genieten auteursrechtelijke bescherming. Dit auteursrecht berust bij KampeerZaken.nl of bij de betreffende licentiehouder. Om misbruik tegen te gaan worden handelingen gelogd, deze gegevens (zie de privacyverklaring) zullen bij inbreuk op onze rechten aan de bevoegde autoriteiten beschikbaar worden gesteld. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming mag dan ook niets van deze website worden overgenomen.

CAMPER OF CARAVAN VERKOPEN? (ook via Marktplaats.nl) Plaats advertentie