Tropen EHBO set van Careplus steunt Memisa

kampeerzaken.nlSamen met Memisa ontwikkelde Tropenzorg een praktische EHBO-set. De inhoud van deze set is gebaseerd op de jarenlange ervaring van Memisa’s Tropenartsen. De set bevat veel wondverzorgingsproducten en is hiermee vooral gericht op eerste hulp bij wonden.
 Met name in een warm en vochtig klimaat kunnen wondjes snel gaan ontsteken. De O.R.S. sachets dienen om in te nemen bij de eerste verschijnselen van uitdroging.
Met de thermometer, die opnieuw te gebruiken is, kunt u snel en gemakkelijk uw koorts opnemen. Koorts is de belangrijkste indicator voor een groot aantal infectieziekten. Deze EHBO-set is geschikt voor buitensporters en personen die op reis gaan en een minimale uitrusting meenemen. De set is tevens geschikt voor gebruik in de auto en thuis.
kampeerzaken.nl
Memisa gelooft dat iedereen recht heeft op goede gezondheidszorg. Daarom steunt Memisa ziekenhuizen in ontwikkelingslanden, financiert vaccinatieprogramma’s, leidt lokale medici op en zendt artsen uit. Bovendien is Memisa actief in de strijd tegen aids, malaria en tuberculose.
Bij de aanschaf van dit product worden de gezondheidsprojecten van Memisa gesteund.
Meer informatie over de EHBO set op www.careplus.nl, meer info over Memisa op www.memisa.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel