Dethleffs introduceert de Campy

kampeerzaken.nlDethleffs introduceert op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs een gedurfde kleine caravan met een grote klep.

 

Dit kleine ruimtewonder heeft een totale lengte van slechts 5,20 meter (opbouwlengte 3,60 meter) en een breedte van 2,10 meter. Toch biedt hij al het gewenste caravan comfort met een vast bed, zitgroep, toiletruimte en keuken. Dit wordt mogelijke gemaakt door de diagonaal ingedeelde indeling van de mini caravan.

 

Update 28-10-2007: de Dethleffs Campy gaat definitief in productie!


 

Het meest in het oog springend is echter toch de reusachtige bergruimte onder het tweepersoonsbed aan de voorkant, welke hem flexibel en actief maakt. Of kratten, sport artikelen of zelfs twee staande fietsen, hier is alles op te bergen. En tevens eenvoudig te beladen door de grote klep in de voorkant, welke ver naar boven openklapt.

 

De keuken beschikt over een relatief groot keukenblok met spoelbak, eentweepits kookstel en een 86 L koelkast. De kleppen van de bovenkastjes in de keuken kunnen geopend ook als legplank worden gebruikt. De toiletruimte is eveneens een ruimtewonder, net als de gehele caravan. Naast een normale wasbak en een toilet is er tevens een kast voor wasgoed en een kledingkast.

 

kampeerzaken.nlIn het woongedeelte nodigt de schuin geplaatste zitgroep uit tot gezelligheid. De zitbanken dienen tevens als extra opbergruimte. De tafel kan indien gewenst onder het tweepersoonsbed worden geschoven. Op deze manier is er veel bewegingsruimte beschikbaar. Het bed zelf biedt een lengte van 210 cm met een breedte van 158 cm resp. 120 cm op het smalste gedeelte.

 

Als extra opbergruimte kan de ruimte onder het bed gebruikt worden. Met 72 cm is er genoeg hoofdruimte voorhanden en een passende matras wordt optioneel aangeboden. Een interessante oplossing is de draaibare lichtbalk aan het plafond. Deze geeft daar licht, waar het gewenst is.

 

Als Campy Basic wordt de mini caravan door Dethleffs aangeboden in een gereduceerde uitvoering, onder andere zonder aluminium velgen, koelkast en toilet. In plaats van metallic blauw wit gespoten en met een chassis zonder oplooprem, want het toelaatbaar totaalgewicht bedraagt in dit geval slechts 750 kg. Meer info tzt op www.dethleffs.nl, en natuurlijk op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

Like dit artikel
Tweet dit artikel