Twee nieuwe modellen Van serie TEC campers

kampeerzaken.nlMeerbeek Caravans & Campers heeft twee indelingen in de TEC Van serie in het leveringsprogramma opgenomen. De AdvanTEC 574 Ti is door zijn compacte buitenmaten (6,12 x 2.22m) wendbaar en beschikt desondanks achterin over een breed bed met daaronder een grote garage, inclusief een van binnen uit te gebruiken kledingkast.
 
Aan de rechterkant, aansluitend aan het bed, bevindt zich de keuken, aan de linkerkant de wasruimte. Voorin nodigen de draaibare bestuurdersstoel, de zitbank en een zijzitplaats uit voor de nodige gezellige uurtjes.
De 654 Ti onderscheidt zich door het achterste gedeelte, waar zich 2 eenpersoonsbedden bevinden, die met een uitschuifbaar deel en extra kussens met elkaar te verbinden zijn. Daardoor wordt het voertuig weliswaar 65 cm langer, het blijft voor een 2 eenpersoonsbeddenindeling toch behoorlijk compact.
Geheel in de zin van het indelingsconcept, veel plaats op weinig ruimte creëren, is de kledingkast binnen in de garage verborgen en te bereiken, met een deurkast aan de voet van het rechter eenpersoonsbed. Daarmee wordt een nieuwe mogelijkheid van het Ford laagchassis zinvol benut.

De buitenzijde van de AdvanTEC sluit aan bij de andere campers van TEC. In de standaarduitvoering zonder meerprijs is basisvoertuig uitgevoerd in zilverblauwe metallic in combinatie met een hemelgrijze zijplaat en passende aerodynamische applicaties. De basis staat op Ford ‘laagchassis’ met voorwielaandrijving, enkellucht en
een 2,2 TDCI-110 pk dieselmotor. Optioneel is ook de motor met 130 PK verkrijgbaar.
Zo heeft de AdvanTEC niet alleen alle TEC standaards maar ook alle vernieuwingen van het seizoen 2008. De greep in de portemonnee zal daarbij niet al te diep zijn. Zoals in de Van klasse gebruikelijk beginnen de prijzen rond de € 50.000. De AdvanTEC is daardoor erg geschikt als gunstige instap in de klasse van de halfintegralen.
Meer info op www.meerbeek.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel