Tenson 2006 – een actief leven is leuker in de juiste kleding

kampeerzaken.nlMooie, moderne kleding maakt het leuker om een actief leven te leiden. Dat vormde voor Tenson de inspiratie voor nieuwe ervaringen met zijn collectie voor voorjaar en zomer 2006.
Tensons collectie bestaat uit een aantal verschillende varianten met windblock-effect, zowel in fleece als in andere materialen. Larimore (foto) is daar een voorbeeld van, gemaakt van een zacht en comfortabel softshell-materiaal dat waterafstotend is, geheel winddicht en dat uw lichaam laat ademen wanneer u zich inspant.
 
Voor de dames heeft Tenson dit voorjaar felle kleuren – rood, oranje en lichtblauw in combinatie met een meer natuurlijke kleurengamma, zoals olijfgroen, grasgroen, zand en zink. Ook de herencollectie is kleurrijk in rood, aquablauw, mango, lime en grasgroen, aangevuld met meer neutrale nuances als kaki, marine, olijf, zink en wijnrood.
Dorset: Stretch shirt met kraag en korte mouwen. Materiaal: Supplex, X-lite. Polyamide en spandex. UV-bescherming, SPF 40. Sneldrogend met antibacteriële finish. Kleuren: Gestreept in rode, grijsblauwe, olijfgroene resp. groene kleurstelling.

Larimore: Stretch jack van softshell. Polyester en spandex. Winddicht, waterafstotend. Voorgevormde mouwen, ergonomische zijnaden en verborgen ritssluitingen. Kleuren: Oranje/marine en rood/zink. De tegenhanger voor heren heet Windom. Kleuren: Rood, aquablauw, marine en zink.
Meer informatie op www.tenson.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel