Reddot Award voor Truma Aventa eco

kampeerzaken.nlDe nieuwe dakairconditioning van Truma, de Aventa eco, is niet alleen functioneel en efficiënt maar heeft ook een fraaie, onderscheidende vormgeving.

 

Deze vormgeving is niet alleen bij het publiek goed ontvangen, de Aventa eco werd vorige maand ook met de Reddot Design Award voor productdesign onderscheiden.

 


 

kampeerzaken.nlDe internationaal erkende prijs beoordeelt de innovatiegraad, de functionaliteit, de milieuvriendelijkheid en het design van het product.

 

De dakairconditioning van Truma overtuigt naast haar harmonische vormentaal met een hoge efficiëntie. Ze verbruikt bij een koelvermogen van 1.700 watt slechts 2,8 A stroom en is, niet geheel onbelangrijk, met een gewicht van slechts 28 kg ook de lichtste in haar klasse.

 

In totaal werden 4.515 producten uit 58 landen geëvalueerd. "Wij zijn heel blij met deze onderscheiding. Ze bewijst dat wij erin geslaagd zijn fraai design met een hoge functionaliteit te combineren", aldus Mathias Venschott, hoofd van het productcenter Klimaat.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel