Voorjaarsshow Volkswagen Camper Centrum

kampeerzaken.nlHet Volkswagen Camper Centrum houdt op donderdag 28 februari t/m zaterdag 1 maart 2008 een feestelijke Voorjaarsshow waar u alles kunt ontdekken op het gebied van nieuwe en gebruikte Volkswagen campers, accessoires, onderhoud en verhuur. De Voorjaarsshow van dit jaar staat volledig in het teken van … fietsen.
 Bike Totaal is aanwezig om u uitgebreid te informeren over de meest geschikte fiets voor u als camperaar. U kunt bovendien diverse fietsen uitproberen. Het Volkswagen Camper Centrum sluit natuurlijk op dit thema aan met aantrekkelijke kortingen op fietsdragers.
Introductie Westfalia Sven Hedin uitgesteld
Door onvoorziene omstandigheden is de introductie van de Westfalia Sven Hedin in Nederland uitgesteld. De introductie van deze op de Volkswagen Crafter gebaseerde camper zou afgelopen weekend plaatsvinden tijdens CamperVision in Houten. Ook is de Sven Hedin niet aanwezig op de Voorjaarsshow van het Volkswagen Camper Centrum. Het exemplaar van de Sven Hedin dat in Nederland zou zijn, is in die periode nodig bij Westfalia om de Europese typegoedkeuring te verkrijgen, deze procedure duurt langer dan gepland.
Meer info op www.volkswagencampers.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel