Caravan van het Jaar 2006: Adria Action

kampeerzaken.nlEen jury, bestaande uit vakjournalisten, heeft de Adria Action tot Caravan van het Jaar gekozen. Het nieuws werd bekendgemaakt op donderdag 26 januari tijdens de opening van de Caravana in Zuidlaren.
Op deze kampeerbeurs, die tot en met 1 februari in de Prins Bernhardhoeve wordt gehouden, is voor de trotse winnaar een speciale plek ingeruimd. Net als eerdere winnaars van deze titel is de Action een opvallende caravan. De bijzondere ronde vormen, die met name de achterzijde domineren, komen overigens op tal van plaatsen terug in het interieur.
 Ondanks deze bijzondere kenmerken verloor Nina Mihovec, de Sloveense ontwerpster van de Action, de doelmatigheid niet uit het oog. Het is dus ook een bruikbare caravan. Bovendien is hij door zijn relatief lage gewicht (leeg ca. 750 kg/ 1000 kg incl. laadvermogen) door veel auto’s te trekken.
Hoe spectaculair de Action werkelijk is, is vandaag wederom bewezen. Vanaf het moment van introductie is de caravan veel besproken en beschreven. De caravan is bedoeld als “eyecatcher” en als de kroon op het 40-jarig bestaan van Adria. Beide doelen zijn bereikt. Vele consumenten vonden de weg naar de showrooms door heel Nederland en Adria kan met succes terugkijken op een veelbewogen jubileumjaar. Met daarin natuurlijk niet te vergeten de opening van de meest moderne caravanfabriek van Europa op 7 oktober j.l.
kampeerzaken.nlDe vanafprijs bedraagt 9.445 euro. Eervolle vermeldingen in de 2006-editie van deze verkiezing gaan naar de Chateau Cantara en de Eifelland Deseo.
Meer info over de Adria Action op www.adria.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel