Compact, lichtgewicht koffiefilter van GSI Outdoors

GSI Coffee Rocket

Compact, lichtgewicht koffiefilter van GSI Outdoors

Ook op de camping of in de natuur geven we natuurlijk de voorkeur aan vers gezette koffie in plaats van oploskoffie. De Amerikaanse buitensport- en campingspecialist GSI Outdoors presenteert dit voorjaar een koffiefilter waarbij je geen papieren filterzakjes meer nodig hebt.

Hierdoor kunnen met name lichtgewicht kampeerders onderweg nog makkelijker koffiezetten en hoeven ze geen filterzakjes meer mee te nemen. Het nieuwe koffiefilter lijkt op een raket, GSI Outdoors koos dan ook voor de toepasselijke naam Coffee Rocket.

Overal makkelijk en veilig koffiezetten

GSI Coffee RocketKoffiezetten is een kwestie van het middelste gedeelte van de Coffee Rocket vullen met snelfilterkoffie. Vervolgens plaats je dit in het reservoir en kun je het geheel dankzij de drie handige uitklapbare steuntjes eenvoudig en veilig op een kopje of mok plaatsen. Daarna is het een kwestie van kokend water in het reservoir gieten. Omdat het reservoir transparant is, kun je goed zien hoeveel water erin zit. Na gebruik kun je alle onderdelen makkelijk uiteennemen en samen in de mok doen, waarna het geheel makkelijk kan worden meegenomen.

Licht en compact

De Coffee Rocket weegt slechts 60 gram en is vervaardigd uit BPA-vrije kunststof. Het filter zelf is van RVS. Samengepakt is de Coffee Rocket maar 9 centimeter hoog, de diameter bedraagt 7,5 cm. Je kunt hem dit voorjaar bij diverse buitensportzaken zoals Bever bestellen, de adviesprijs is € 13,95.

https://www.youtube.com/watch?v=6HIQVUNnJ7w

Like dit artikel
Tweet dit artikel