Helinox Playa Chair

Helinox Playa Chair

Helinox introduceert de Playa Chair

Helinox, de Australische producent van hoogwaardige lichtgewicht stoelen en tafels, blijft haar assortiment verder uitbreiden.

Dit voorjaar wordt het programma van Helinox namelijk uitgebreid met de Playa Chair, die ook geschikt is om op het strand te gebruiken.

De Playa Chair is de grotere versie van de Helinox Beach Chair en heeft gebogen poten. Daardoor bieden deze een grotere contactoppervlakte dan conventionele stoelpoten. Dit betekent dat ze niet zo gemakkelijk in zachte of zanderige oppervlakken wegzakken. Uiteraard kan de stoel ook gewoon op de camping of in de tuin worden gebruikt. De hoge rugleuning, de brede zitting en twee geïntegreerde armleuningen zorgen voor het vertrouwde comfort van een Helinox stoel.

Lichtgewicht

Helinox Playa ChairZoals gebruikelijk bij Helinox-producten zijn de onderdelen van het frame vervaardigd van het zogenaamde TH72M-aluminium van de bekende producent DAC. Deze zorgen voor voldoende stabiliteit bij een laag gewicht. De slimme rubber banden verbinden de delen met elkaar en trekken ze tijdens de montage bijna automatisch in de juiste positie. De bijgeleverde verpakking kun je ook als kussen gebruiken. Je hoeft alleen maar een opgerolde handdoek of sweatshirt in de zak te doen. Daarna bevestig je deze met de klittenbandsluiting op de rugleuning aan de stoel.

De Playa Chair van Helinox is verkrijgbaar bij de gespecialiseerde kampeer- en buitensportzaken en heeft een adviesprijs van 200 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel