Flexibele slaapzak van Human-Comfort

Human Comfort Carnac slaapzak

Veel mogelijkheden met de Human-Comfort Carnac slaapzak

ZOETERMEER – Human-Comfort ontwikkelt de producten zo veel mogelijk in samenwerking met kampeerders.

Dat levert vaak handige en praktische oplossingen op. Dat geldt ook voor de nieuwste aanwinst in de collectie van Human-Comfort, de flexibele slaapzak “Carnac”.

De Carnac is een extra brede slaapzak. Hij is vervaardigd van katoen en heeft twee verschillende diktes. De ene zijde van de slaapzak is namelijk gevuld met 280 gram/m² voor een comfort temperatuur van 6 graden. De andere zijde is warmer, deze is gevuld met een vulling van 400 gram/m² en heeft een comfort temperatuur van 0 graden.

De ritsen kunnen van twee kanten worden geopend zodat je op die manier, indien gewenst, meer ventilatiemogelijkheden aan de onderzijde van de slaapzak hebt. Afhankelijk van de buitentemperatuur kun je de slaapzak omdraaien en zo steeds de gewenste dikte kiezen. De binnenzijde van de Carnac is van zacht flanel katoen, de de buitenzijde is vervaardigd van Percal katoen. Op deze manier is de Carnac goed isolerend en kun je met deze slaapzak ook op de camping slapen “zoals thuis”.

Doordat Human-Comfort de gewoonte heeft om alle slaapzakken te voorzien van fixatiepunten voor een binnenslaapzak, kun je ook in de Carnac slaapzak een katoenen binnenslaapzak bevestigen welke goed op zijn plaats blijft in de slaapzak. Er zijn diverse binnenslaapzakken beschikbaar. Human-Comfort heeft een katoenen binnenslaapzak in een één- en  tweepersoonsvariant maar in beide maten is er ook een thermische variant welke enkelzijdig gevoerd is. Daardoor heeft Human-Comfort voor elk seizoen een slaapoplossing beschikbaar.

De Carnac is verkrijgbaar bij de Human-Comfort dealers in Nederland en België en heeft een adviesprijs van € 99,95.

Like dit artikel
Tweet dit artikel