Moderne en vooruitstrevende camper van Knaus

kampeerzaken.nlKnaus introduceerde op de Caravan Salon in Düsseldorf de Liner. Deze geheel geïntegreerde camper zal op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht voor het eerst aan het Nederlandse publiek worden getoond.
Het betreft een uiterst modern gelijnde camper voor 2 personen die buitengewoon hoge eisen stellen aan design, comfort, ergonomie en kwaliteit.
 Deze camper, welke in voorjaar 2007 leverbaar zal zijn maar wel op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht zal worden getoond, zal ongetwijfeld veel aandacht van het publiek krijgen.
Niet alleen de vormgeving van de buitenzijde is opvallend en futuristisch, ook aan de binnenzijde valt er het nodige te ontdekken.
kampeerzaken.nlZo is er een fraai ingerichte en verlichte natte cel, handige draaibare tafels, een uitgebreide standaarduitrusting met de laatste technische snufjes en een ruim tweepersoons bed. Qua afwerking staat de Liner op een zeldzaam hoog niveau.
Mocht men wat minder goed ter been zijn zou dit bed wat lastiger bereikbaar zijn omdat dit bed nogal hoog zit, boven de garage. Maar als je je wilt laten zien in een moderne camper kan de Knaus Liner een uitstekende keus zijn.
Meer info op www.knaus.nl en op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

kampeerzaken.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel