Mammut Cruise & Cruise woman Jacket

kampeerzaken.nlLight & Strong is het nieuwe credo van Mammut. Als we dit credo vertalen naar de kledingcollectie van Mammut dan betekent dit dat Mammut de huidige trend naar lichter materiaal bevestigt met een uitgebreide collectie kledingstukken die zeer lichtgewicht zijn en daarbij een hoog technisch comfort bieden. Een mooi voorbeeld hiervan is het Cruise Jacket.
 In deze waterdichte jas voor dames en heren is gebruik gemaakt van div. soorten Pa*censored*e materiaal van Gore. Het gebruik van titanium-draad op de plaatsen waar versterking gewenst is, is nieuw en geeft een heel nieuwe dimensie aan Light & Strong. Op deze vooruitstrevende wijze blijft het jack superlicht en is het toch geschikt voor zeer verschillende doeleinden. Mede door de verwerking een aantal prachtige features is het Cruise/Cruise Woman Jacket uw ideale partner voor o.a. klimmen, wandelen, tourskien, fietsen of heerlijk voor de dagelijkse wandeling met de hond.
Het Cruise/Cruise Woman Jacket is o.a. uitgerust met:
– Schuurbestendig Titanium pa*censored*e op versterkingsvlakken
– 3 Full-stretch buitenzakken met watervaste ritsen
– Technofleece aan de binnenzijde van de kraag,
– Afneembare, stormvaste capuchon
– 13mm tape aan de binnenzijde
– Voorgevormde ellebogen
– Eenhandig verstelbaar in kraag
Het Cruise Jacket is te verkrijgen in de kleuren: Lava, Black, Copper, Shadow en Smoke en de dames uitvoering (Cruise Woman Jacket) in: Sea, Lava, Smoke en Copper.
Gewicht (maat Medium): 430 gram, Advies verkoopprijs : 279.95 euro
Meer informatie op http://www.mammut.ch

Like dit artikel
Tweet dit artikel