Nieuwe lijn ultralichtgewicht rugzakken van Osprey

Osprey Levity Lumina Eja Exos

Nieuwe lijn lichtgewicht Osprey rugzakken met ventilerend rugpand

ZOETERMEER – De techniek is niet helemaal nieuw voor Osprey, want dit merk maakt al sinds 2005 rugzakken met ventilerende rugpanden, en heeft inmiddels ook een prima reputatie op dit gebied opgebouwd.

Maar de techniek staat niet stil en ook Osprey is altijd bezig met de ontwikkeling van nieuwe, nog betere producten. Daarom introduceert het komend voorjaar een nieuwe lijn rugzakken.

In voorjaar 2018 zullen de Osprey dealers daarom verschillende nieuwe modellen in de rekken hebben staan. De grootste verschillen met hun voorgangers zit in het gewicht. Ook Osprey is hard aan de slag geweest om beduidend lichtere rugzakken te produceren. De Levity, in het midden van de foto, weegt door het gebruik van een Airspeed rugpand en innovatief Nanofly materiaal maar iets meer dan 800 gram.  Er is overigens ook een damesversie, genaamd Lumina. Beide zijn leverbaar in een inhoud van 45 en 60 liter. Maar ook de nieuwe Exos en de voor dames ontwikkelde Eja vormen nieuwe mijlpalen op het gebied van lichtgewicht rugzakken. Ook zij hebben een ventilerend Airspeed rugpand en een ExoForm heupriem en harnas.

Like dit artikel
Tweet dit artikel