Weltbummler model 2008 in jubileum uitvoering

kampeerzaken.nlTEC heeft de modellen 2008 van haar merk Weltbummler, mede in verband met haar 50-jarig jubileum, redelijk ingrijpend vernieuwd. Aan de buitenkant zijn de zijwanden van de caravan voorzien van een fijne hamerslag met blauwe accenten, de voor- en achterzijde is evenals het dak voorzien van gladde hagelbestendige beplating. Deze combinatie oogt behoorlijk geslaagd, de caravan geeft een degelijke, fraaie en hoogwaardige indruk.
 
kampeerzaken.nlZoals u op de Kampeer & Caravan jaarbeurs in Utrecht zelf kunt ervaren is interieur van de nieuwe Weltbummler ingrijpender gewijzigd. TEC had in het verleden een net doch vrij onopvallend interieur, de nieuwe Weltbummler heeft daarentegen een veel moderner en frisser interieur met gedurfde kleurencombinaties. De Weltbummler heeft als leuk accent een apart verrijdbaar zitje dat ook als voetenbankje kan dienen. Op zich een prima manier om ook de vierde zijde van de leuk vormgegeven tafel te kunnen gebruiken.
De Weltbummler komt in 2008 met 6 indelingen, waarbij men oa. kan kiezen uit een vast 2-persoonsbed, 2 hoge éénpersoonsbedden en ook meer op families gerichte indelingen met stapelbed. kampeerzaken.nlDe opbouwlengtes zijn, zoals we dat van Weltbummler gewend zijn, niet gering, er is keus uit de 515, 555, 565 en 585.
De basisuitrusting van de Weltbummler is dik voor elkaar, standaard zijn de caravans oa voorzien van een groot HEKI dakluik en een koelkast van 150 liter.
Meer info op www.tec-caravan.de

Like dit artikel
Tweet dit artikel