Zonnebrand crème als kwallencreme

kampeerzaken.nlEen zonnebrand crème die je tevens tegen kwallen beschermt, bestaat dat? Ja zeker, de nieuwe Skin Saver "Safe Sea" van Care Plus is een zonnebrand crème die je niet alleen langer tegen de schadelijke UV straling beschermt maar ook tegen kwallenbeten.
 De Skin Safer Safe Sea beschermt 30 keer langer tegen schadelijke UV stralen dan zonder bescherming (tot 30 keer langer hangt wel af van het huidtype van de gebruiker). Maar daarnaast beschermt dit middel ook tegen kwallen, zeeanemonen, koralen, zeeeluis en zeenetels. Zelfs tegen het gevaarlijke Portugese Oorlogsschip en de Box Jellyfish.
De werking is gebaseerd op een unieke technologie die gebruik maakt van biochemische mechanismen. Hierdoor wordt het afweersysteem van de kwal effectief uitgeschakeld. De huid van de gebruiker wordt onherkenbaar gemaakt voor de tentakels van de kwal en de giftige harpoenen worden niet geactiveerd.
Safe Sea® is klinisch getest door dermatologen. Doordat kwallen niet zwemmen maar met de stroming mee zweven, is het niet mogelijk om ze weg te jagen. Mensen ingesmeerd met Safe Sea® zullen bij kwallen contact niet gebeten worden. Dit product is de oplossing voor water sportliefhebbers van alle leeftijden.
Een flacon van 100 ml kost bij Track & Trail € 13,95, zie ook www.trackandtrail.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel