Afzetunit met hefdak van Ziegler

Ziegler Moghome pick-uo

Afzetunit met hefdak van Ziegler

Het Duitse Ziegler Adventure, befaamd om haar afzetunits voor kleine vrachtauto’s, is onlangs met een nieuwe afzetunit gekomen. Deze variant op de bekende Ziegler Moghome is alleen geschikt voor pick-ups en heeft een hefdak.

De afzetunit biedt ruimte aan twee personen. Vanwege het hefdak is de unit behoorlijk compact, maar toch biedt hij behoorlijk veel ruimte.

Qua afmetingen stelt de cabine wat dat betreft zeker niet teleur. Twee personen hebben dan ook volop de ruimte in de unit. Met het hefdak uitgeklapt is het dak 2,05 meter hoog, wat betekent dat je achterin de cabine genoeg ruimte heb om rechtop te staan. Het bed is riant en maar liefst 2 x 2 meter groot.

De unit heeft onder meer een gesloten badkamer met een toilet en een douche, een waterfilter en een watertank met een inhoud van 100 liter. Ook is de unit volledig zelfvoorzienend dankzij het waterfilter en de zonnepanelen op het dak.

Uitgebreide keuken

Wat ook opvalt aan deze afzetcabine van Ziegler is de luxe keuken. De keuken is uitgerust met een combimagnetron van Miele, een koelkast met een inhoud van 40 liter en een tweepits elektrisch fornuis. Omdat de keuken zich achterin de cabine bevindt kun je er, mits het hefdak uitgeklapt is, comfortabel staan om de maaltijden te bereiden.

Verschillende opties

Maar hier houdt het nog niet op. Ziegler biedt namelijk verschillende opties aan. Denk hierbij aan een flatscreen, andere interieurkleuren, een elektrisch hefdak en metallic lak. Ook het soort vloerbedekking kan met Ziegler worden afgestemd. Het moge duidelijk zijn dat deze afzetunit niet alleen is bedoeld voor de minimalistisch ingestelde kampeerder.

Like dit artikel
Tweet dit artikel