Bürstner Averso Plus vernieuwd in modeljaar 2021

Bürstner Averso Plus model 2021

Bürstner Averso Plus model 2021 is vernieuwd

De Averso Plus-serie was de eerste caravan met een hefbed boven de zitgroep. Bürstner had dit succesvolle concept oorspronkelijk ontwikkeld voor de Ixeo camper.

Inmiddels heeft de Duitse fabrikant het hefbed in verschillende camper- en caravanmodellen toegepast. Bij de caravans is dit naast de Premio Plus ook de Averso Plus. Bürstner geeft deze in seizoen 2021 een uitgebreide facelift. De styling is aangepast zodat deze goed aansluit bij de vorig jaar geheel herziene Averso-serie.

Exterieur en interieur gewijzigd

Het verschil zie je vooral aan het exterieur, dat nu duidelijk de kenmerken van de ‘normale’ Averso heeft. De Averso Plus is aan de achterzijde voortaan standaard voorzien van een nieuw hybride achterlicht. Ook het interieur is aangepast aan de bestaande Averso-serie. Het heeft dezelfde kleuren en bekleding. Als bijkomend voordeel is het Averso-pakket nu ook bij de Averso Plus te bestellen.

Drie indelingen

Als vanouds is de Bürstner Averso Plus verkrijgbaar in drie indelingen, de 500 TS, 510 TK en 520 TL. Deze zijn alle drie uitgerust met een groot hefbed boven de achterste zitgroep. Dankzij dit slimme, gezinsvriendelijke concept bieden deze indelingen plaats aan maximaal zeven personen. Alle bedden hebben een ‘volwassen’ formaat. Daardoor zijn alle indelingen geschikt om gedurende meerdere generaties te gebruiken.

Uitrusting wordt uitgebreid

De reeds uitgebreide standaarduitrusting wordt in modeljaar 2021 verder uitgebreid met diverse nuttige functies. Zo kunnen alle indelingen met ingang van modeljaar 2021 een 2.000 kg-as krijgen.  Ook biedt Bürstner nieuwe 17 inch lichtmetalen velgen aan voor de Averso Plus-serie.

Like dit artikel
Tweet dit artikel