Campings met landelijke Sleep 4 Peace actie voor War Child

kampeerzaken.nlEen aantal Nederlandse campings, komen, net als een groot deel van de recreatiebranche, gezamenlijk in actie voor kinderen in oorlogsgebieden.

 

In het weekend van 20 t/m 23 mei 2011 kan er op campings en vakantieparken verspreid over het hele land overnacht worden, waarbij een deel van het betaalde boekingsbedrag ten goede komt aan de projecten van War Child.


 

Zo is er op Campingpark de Bongerd in Tuitjenhorn een speciaal kampeerveld voor de ‘slapers voor vrede’ ingericht. U kunt hier het hele weekend op kamperen voor € 90,- waarbij het volledige bedrag aan War Child wordt gedoneerd. Uiteraard kunt u daarbij gewoon gebruik maken van de vele voorzieningen en activiteiten. 

 

Wie geen eigen tent of caravan heeft, kan op Camping de Hertshoorn op de Veluwe voor het goede doel overnachten in één van de unieke Artcamps, safaritenten of zwerfhutten. Ook in Zeeland kunt u kamperen voor het goede doel bij maar liefst vijf verschillende vakantieparken, zij dragen ook allemaal een deel van hun opbrengsten af aan War Child.

 

Op de speciale actiepagina: www.footzy.nl/sleep4peace is te zien bij welke vakantieparken u dat weekend terecht kunt om te slapen voor vrede. Bovendien kunt u tijdens dit actieweekend ook zelf uw steentje bijdragen voor het goede doel, op de deelnemende parken worden namelijk diverse activiteiten georganiseerd waaraan u kunt mee doen en waarvan de opbrengst rechtstreeks naar War Child gaat. Daarnaast kunt u via de actiepagina ook Friend van War Child worden of een bedrag aan War Child doneren. 
 

Like dit artikel
Tweet dit artikel