Caravan Salon 2011 viert 50 jarig bestaan

https://www.youtube.com/watch?v=PH4AG_41oDk Al 50 jaar biedt de Caravan Salon in Düsseldorf een breed overzicht van het nieuws en de trends op het gebied van caravans en campers, en vormt het bovendien een internationaal trefpunt voor de branche.

 

Tijdens de komende editie, die wordt gehouden van 27 augustus tot en met 4 september 2011, wordt het 50e jubileum van de Caravan Salon gevierd.


 

 

Compleet overzicht caravan- en camperbranche

In de hallen 9 tot 17 van het beursgebouw biedt de Caravan Salon ’s werelds grootste aanbod van alles wat met mobiele vrijetijd te maken heeft. Ook dit jaar is de interesse van exposanten zo groot, dat de beurs geheel is volgeboekt.

 

Dit jaar zijn er meer dan 550 exposanten, die zorgen dragen voor een aanbod caravans en campers van 120 internationale merken, met daarbij ook basisvoertuigen, toebehoren en accessoires, tenten, stacaravans en reisbestemmingen.

 

De hallen 9 tot en met 12 alsmede de hallen 14, 16 en 17 zijn voorbehouden aan de recreatievoertuigen. In Hal 13 bevinden zich de industriële toeleveranciers, in hal 15 word dit jaar voor het eerst gezamenlijk het aanbod aan toeristische informatie alsmede alle toebehoren in één hal gepresenteerd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel