Finale ‘Caravanbedrijf van het jaar 2008’ nadert

kampeerzaken.nlIn de aanloop naar de verkiezing van het ‘Caravanbedrijf van het Jaar 2008’ heeft de jury inmiddels 5 finalisten geselecteerd. Van de ruim 250 BOVAG Caravanbedrijven gaan de volgende ondernemingen naar de finale:
* Van Eijk Caravans – Hapert
* Pauw Recreatie – Heerhugowaard
* Caravanlife Gorter – Heinkenszand
* Mohocar BV – Ommen
* Ad Dekker Recreatie – Raamsdonksveer
 
ANWB/KCK heeft in het najaar van 2007 kampeerders opgeroepen hun favoriete caravanbedrijf voor te dragen en een beoordeling te geven. Naast de rapportpunten van de kampeerders moesten de genomineerde bedrijven zich presenteren aan de jury. De jury beoordeelt vervolgens de website van de vijf finalisten. Ook heeft een ‘mystery shopper’ de finalisten persoonlijk bezocht. Zijn bevindingen tellen mee bij het bepalen van de winnaar die op 10 maart bekend wordt gemaakt. Communicatie, professionaliteit, uitstraling en service vormen verder belangrijke pijlers van het eindoordeel van de jury.
De verkiezing is een initiatief van het ANWB-tijdschrift Kampeer en Caravan Kampioen (KCK) en de titel wordt, in samenwerking met BOVAG, toegekend aan een caravanbedrijf met bijzondere kwaliteiten. De jury bestaat uit vertegenwoordigers van de ANWB, de Consumentenbond en de Nederlandse Caravan Club (NCC). De onderscheiding is een kwaliteitsstimulans voor alle BOVAG Caravanbedrijven.

Like dit artikel
Tweet dit artikel