Caravancentrum Midden-Betuwe: grootste in de regio

- Advertorial -

kampeerwinkel_caravancentrum_middenbetuweKampeerliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Caravancentrum Midden- Betuwe. Want nergens in de regio vind je een grotere Kampeerwinkel dan hier. Een winkel waar alles op kampeergebied en caravans te koop is.

Dit seizoen heeft Caravancentrum Midden-Betuwe de winkel een plek gegeven die het verdient.

Meteen aan het begin van het pand – waarin ook de caravans en tenten staan te pronken – is nu dit warenhuis te vinden. De winkel is zeker vijftig procent in oppervlakte toegenomen en het assortiment wordt er op overzichtelijke wijze gepresenteerd.

Vrijheid blijheid

vrijheid-blijheidKampeerders kennen de voordelen van het recreëren met tent en caravan. ‘Vrijheid blijheid’, zegt Dick Weijman. ‘Je neemt je tweede huis op wielen mee op vakantie. Je kunt op een locatie zo lang of kort blijven als je zelf wilt. Je bent niet meer afhankelijk van het weer. Vakantie met de caravan is daarbij ook nog eens een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een vliegvakantie met het gezin. Bovendien; onze caravans zijn beslist niet duurder dan die van de particulier. Kom en vergelijk maar!’

Alles onder één dak

Caravancentrum Midden-Betuwe (BOVAG-bedrijf met Focwa-norm) biedt alles op caravan- en kampeergebied onder één dak: van verkoop (nieuw en tweedehands), reparatie/onderhoud en schadeherstel tot aan de kampeerwinkel. Zelfs aan de verzekeringen is gedacht.

Contact

contactHet bedrijf is geopend op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur, op zaterdag tot 16.00 uur.Caravancentrum Midden-Betuwe is gevestigd aan de Hogeweg 12d, 4033CG in Lienden (ruime parkeergelegenheid); telefoon 0488 – 483808; www.betuwe-caravans.nl.

 

 

 

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel