Kampvoet: service & reparatie, kampeershop en stalling

- Advertorial -

intro-grootKampvoet in Twello is al meer dan twaalf jaar het aangewezen adres voor het onderhoud, reparatie en schadeherstel van uw caravan of camper.

Maar Kampvoet biedt nog meer: zo kunt u er ook terecht voor de montage van allerlei accessoires en toebehoren en is er een kampeershop met een keur aan veelal technische artikelen.

Verder heeft Kampvoet een grote, overdekte stalling met 500 plaatsen én kunt u er voordelig en vakkundig een trekhaak aan uw personenauto of camper laten monteren.

Onderhoud

onderhoud‘Laagdrempelig en klantgericht, persoonlijk contact is het motto van Kampvoet’, vertelt Egon Ligtvoet, eigenaar van Kampvoet. ‘De wensen van de klant staan voorop, we proberen onze werkwijze te allen tijde samen met de klant te bepalen om op die manier tot een goede en betaalbare oplossing te komen. Service staat bij ons nog écht hoog in ‘t vaandel.’

Kampvoet is aangesloten bij zowel de BOVAG als FOCWA: de klant kan er terecht voor aankoopkeuringen, APK-keuring, onderhoud (van een eenvoudige controle tot een complete restauratie) en natuurlijk ook voor al het schadeherstel. Er zijn in de werkplaats een tweetal hefbruggen, waarvan er één binnenkort wordt vervangen door een extra grote, 7-tons hefbrug zodat ook grote campers probleemloos kunnen worden onderhouden.

 Accessoires

accessoiresNaast onderhoud, reparatie en schadeherstel monteert Kampvoet ook alle mogelijke accessoires en toebehoren, variërend van fietsendragers tot caravanmovers of schotelontvangers en van een achteruitrijcamera tot luchtvering met automatische niveauregeling.

 

 

Kampeershop

shopHet vooral technisch georiënteerde assortiment van de kampeershop sluit helemaal aan bij de diensten van Kampvoet. Je vindt er geen algemene kampeerspullen zoals klapstoeltjes of serviesgoed, maar wél allerhande onderdelen en accessoires voor de camper en caravan zelf, zoals scharnieren, sloten, deurgrepen, combi-rollo’s, dakluiken, schakelmateriaal en onderdelen voor de gasinstallatie.

 

Stalling voor caravans, campers en vouwwagens

stallingDe stalling is bij Kampvoet geschikt voor zowel vouwwagens, caravans als campers en biedt plaats aan meer dan 500 voertuigen. De voertuigen staan alle overdekt opgesteld en kunnen desgewenst worden aangesloten op de netspanning om de accu’s bij te laden. Voor het halen en brengen is er een besloten terrein achter de loodsen beschikbaar. Bovendien beschikt Kampvoet over een uitgebreide wasplaats, waar u uw voertuig kunt wassen. Indien u dat liever niet zelf doet, kan Kampvoet dit ook voor u doen, en het eventueel ook voorzien van een beschermende waslaag.

 

Trekhaken

trekhaakEen logische uitbreiding op het diensten- en productenpakket van Kampvoet is Trekhaakcentrum.nl, waar consumenten terecht kunnen voor een trekhaak achter hun personenauto. Egon Ligtvoet: Wij zijn gemiddeld 20 procent goedkoper dan de normale garagebedrijven en in sommige gevallen kan het voordeel zelfs wel tot € 1000 oplopen.’

Contact

 

contact Kampvoet Twello
Nijverheidstraat 23
7391 ZT Twello
tel. 0571-270546
fax 0571-272544
www.kampvoet.nl
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
zaterdag
08:00 – 17:00 u
09:00 – 12:00 u (van april t/m oktober)
Like dit artikel
Tweet dit artikel