Compacte, isolerende hoes voor luchtbed van Human Comfort

Human Comfort luchtbedhoes

Compacte, isolerende luchtbedhoes tegen optrekkende kou

ZOETERMEER – Naast luxe slaapmatten en slaapzakken heeft Human Comfort ook compacte en degelijke luchtbedden. Het slapen op een luchtbed heeft helaas ook nadelen.

Optrekkende kou zorgt er namelijk nog wel eens voor dat we niet zo comfortabel slapen als we zouden willen. Om dat te voorkomen gaan we vaak aan de slag met gronddekens, isolatiematjes of warmere slaapzakken.

Een andere oplossing is het gebruiken van één van de hoezen met een toplaag van isolerend schuim, zoals Human-Comfort heeft al enkele jaren in het programma heeft. Maar niet elke kampeerder heeft de ruimte in de auto om deze mee te nemen. De oplossing hiervoor is weer de nieuwe, veel compactere luchtbedhoes Ainhoa.

De Ainhoa luchtbedhoes is in eerste instantie bedoeld voor het luchtbed Plaisir van Human-Comfort maar past natuurlijk ook prima op andere luchtbedden van een overeenkomstig formaat. De zijkant van de hoes is elastisch. De hoes bestaat uit een toplaag van technisch katoen welke is gevuld met een 3D hollow fibre vulling. Deze vulling voelt zacht aan en zorgt voor de extra isolatie. De hoes gaat volledig om het luchtbed en heeft een zilver gecoate onderzijde voor extra warmteregulatie.

Doordat de Ainhoa bandjes aan de zijkanten heeft, kunnen twee hoezen eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld waardoor deze niet van elkaar kunnen schuiven. Naast de extra isolatie biedt de hoes ook bescherming voor het luchtbed waardoor dit langer zal meegaan. De Ainhoa kan gewoon in de machine gewassen worden en is vanaf deze week verkrijgbaar bij de betere kampeerspeciaalzaken voor € 39,95. Meer informatie over deze hoes is te vinden op www.human-comfort.com.

Like dit artikel
Tweet dit artikel