Eriba Nova WinnerLine tijdelijk extra compleet

Eriba Winnerline actiemodel

Winnerline, een op de Nova gebaseerd actiemodel van Eriba

PAPENDRECHT – Eerder dit jaar werd de Eriba Nova WinnerLine gekozen tot ‘Caravan van het Jaar’. De Nova Winnerline is nu, aan het begin van het nieuwe modeljaar, tijdelijk leverbaar als “all inclusiv” in de exclusieve Trentino style.

Geïnteresseerden dienen alleen niet te lang te wachten want de actie loopt nog maar tot het einde van deze maand.

De Eriba Nova WinnerLine modellen met dit extra voordeel worden niet alleen met het fraaie Trentino-houtdecor met designhandgrepen geleverd, ze zijn ook voorzien van de speciale LuxusLine bekleding. Verder zijn ze ook uitgerust met sfeervolle ambiance verlichting, lichtmetalen velgen, asverhoging en vele andere extra’s die het kamperen in een Eriba nóg prettiger en praktisch maken, zoals Alko Big Foot, disselafdekking, een buitendeur met raam en afvalemmer, rolhordeur, extra stopcontacten, een verswatertank met niveauweergave en een rolbare afvalwatertank.

De actiemodellen zijn beschikbaar in de populaire 465, 485, 495 en 530 indeling. De 465 heeft achterin een Frans bed met daarnaast de natte cel. Voorin bevindt zich de rondzit. De 485 heeft een overeenkomstige indeling maar is nog iets ruimer. Ook de 495 heeft voorin een rondzit, achterin zijn bij dat model 2 enkele bedden aanwezig. De 530 is de ruimste indeling, deze heeft voorin enkele bedden en achterin een ruime rondzit.

Like dit artikel
Tweet dit artikel