Fendt modellen 2018

fendt brillant 2018

De nieuwe Fendt Brillant modeljaar 2018

Ook Fendt heeft de nieuwe 2018 modellen aan de pers gepresenteerd. Het merk heeft werkelijk een hele waslijst aan vernieuwingen en verbeteringen.

In dit artikel geven we een overzicht van de veranderingen en vernieuwingen. Later zullen we nog uitgebreidere artikelen over de vernieuwde modellen publiceren.

In modeljaar 2018 laat Fendt vooral verbeteringen zien op het gebied van techniek en uitrusting. De meest opvallende verandering is de nieuwe achterzijde, die we bij alle Fendt caravans van modeljaar 2018 zien. De automotive look van de Fendt caravans is hierin nog verder doorgevoerd. De nieuwe rangeergrepen zijn nog steviger uitgevoerd en de achterlichten zijn harmonieus in de achterwand geïntegreerd. De layout van de graphics is iets aangepast maar blijft het typische, tijdloze Fendt-design volgen.

De series Saphir, Bianco Activ, Tendenza, Opal en Brillant blijven zich van elkaar onderscheiden door de 13 verschillende stofferingsvarianten en de 6 verschillende houtdecors, waarmee de zogenaamde woonwerelden zijn samengesteld.

Er zijn ook nieuwe indelingen, die zich met name richten op de beginnende kampeerders, de gezinnen en echtparen. Voorts heeft Fendt de Tendenza en Brillant series volledig vernieuwd, waarover we later meer zullen schrijven. Ook wordt er, in het kader van „Fendt-Caravan fit for future“, in iedere Fendt caravan van modeljaar 2018 een iNet-Box ingebouwd. Met de iNet-Box kunnen de eigenaren via de smartphone zaken als de verwarming of airconditioning bedienen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel