Frankia Now: Designstatement op wielen met prijswinnend interieur

Frankia Now: Designstatement op wielen met prijswinnend interieur

Frankia Now: Designstatement op wielen met prijswinnend interieur

De wereld van campers is de laatste jaren in rappe ontwikkeling. Praktische, compacte modellen zijn steeds populairder, maar er is ook een toenemende vraag naar campers die meer zijn dan alleen een onderkomen op wielen. Campers die een gevoel van luxe, comfort en design uitstralen.

De Frankia Now, die afgelopen zomer op de Caravan Salon werd gepresenteerd, beantwoordt perfect aan die behoefte. Frankia toonde in Düsseldorf een opvallend modern ogende camper die zich onderscheidt zich met een opmerkelijk strak design, een bijzonder fraai interieur en innovatieve features.

Markant design

De Frankia Now is al van een afstand te herkennen. De strakke lijnen, de royale ramen die zorgen voor een zee van licht en het moderne silhouet geven de camper een unieke uitstraling. Maar het is vooral in het interieur dat de Now zich echt onderscheidt. Hier heeft Frankia een waar designpareltje gecreëerd. Het interieur is open, uitnodigend en doordacht tot in het kleinste detail. De combinatie van lichte en donkere tinten en hoogwaardige materialen zorgen voor een gevoel van ruimte en rust. De moderne keuken, complete badkamer en comfortabele zithoek maken het plaatje compleet.

Award-winnend interieur

Het unieke design van de Frankia Now is niet onopgemerkt gebleven. Het interieur van de camper won onlangs de prestigieuze European Innovation Award 2024 in de categorie ‘Recreatievoertuigen’. De jury was unaniem lovend over de “moderne en functionele inrichting, die zowel esthetiek als gebruiksgemak hoog in het vaandel draagt.” En terecht. De Now is een camper waar je niet alleen prettig in verblijft, maar waar je ook echt van kunt genieten.

Comfort en functionaliteit in perfecte harmonie

De Frankia Now is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een zeer praktische camper. De leefruimte is ruim en biedt plaats aan maximaal vier personen. Achterin zien we een riant tweepersoonsbed en de andere twee inzittenden kunnen in het hefbed boven de zitgroep zitten. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken, de badkamer is compact maar comfortabel en de zithoek is een heerlijke plek om te ontspannen na een dag vol belevenissen. De camper is daarnaast uitgerust met diverse innovatieve features, zoals een slim opbergsysteem en energiebesparende LED-verlichting.

Voor veeleisende reizigers

De Frankia Now is bedoeld voor veeleisende reizigers die een stijlvolle en moderne camper zoeken, om daarmee unieke en onvergetelijke kampeerervaring te beleven. De Now biedt comfort, luxe en design in combinatie met functionaliteit en innovatie. Voor wie enthousiast is geworden van de Frankia Now, is er goed nieuws! Hoewel de camper afgelopen zomer nog een concept leek, lijkt hij daadwerkelijk in productie te gaan. De camper is daarom nu ook te pre-orderen. De levering van de eerste modellen zou komende zomer moeten starten.

Like dit artikel
Tweet dit artikel