Garmin Camper 770 LMT-D navigatiesysteem

Garmin Camper navigatie

Garmin navigatiesysteem voor camperaars en caravanbezitters Camper 770 LMT-D

ZOETERMEER – Speciaal voor de recreatieve camper- en caravanbestuurder introduceert Garmin een geheel nieuw navigatiesysteem. De nieuwe Garmin 770 LMT-D biedt zijn gebruikers onder meer live servicediensten alsmede een grote hoeveelheid reisinformatie.

Garmin heeft al een aantal navigatiesystemen voor camperaars in het leveringsprogramma, maar de nieuwe Camper 770 LMT-D biedt een aantal nieuwe geavanceerde functies die het navigeren met de camper of caravan nog gemakkelijker maken.

Aangepaste routing

Zo biedt de nieuwe 770 LMT-D onder meer gratis live servicediensten met real-time verkeersinformatie-updates, weersinformatie en nog veel meer. Ook geeft het navigatiesysteem handige informatie over obstakels, scherpe bochten en brughoogtes. Aan de hand van de ingevoerde voertuiggegevens berekent het navigatiesysteem een aangepaste routing met de meest geschikte route naar de eindbestemming. De routes worden vastgesteld op basis van hoogte, gewicht, lengte en breedte van het voertuig. Hierdoor is de Camper 770 LMT-D niet alleen geschikt voor campers en caravans, deze navigatie biedt ook de nodige ondersteuning bij het rijden met een vouwwagen, paardentrailer of aanhangwagen.

Uitgebreide database

Het heldere display met touchscreen heeft een beelddiagonaal van bijna 7 inch en is helder genoeg om ook in fel zonlicht een duidelijk beeld te bieden. Voorts beschikt de Garmin Camper 770 LMT-D over uitgebreide databases van ACSI, NKC en MHF. Daardoor is het heel eenvoudig om onderweg campings en andere overnachtingsplaatsen te zoeken en deze te filteren op voorzieningen zoals elektrische oplaadpunten, toiletten, douches en andere faciliteiten. Dankzij de samenwerking met TripAdvisor en Foursquare biedt de nieuwe Camper 770 LMT-D ook informatie over miljoenen populaire plaatsen om te bezoeken en te ontdekken.

Locaties delen

Met de handige LiveTrack functie van de Camper 770 LMT-D kun je als bestuurder locaties delen met vrienden en familie, zodat zij jouw route kunnen volgen. Dankzij de ingebouwde wifi worden kaart- en software updates gedownload, ook wanneer je onderweg bent, zodat je altijd de meest recente informatie tot je beschikking hebt. Mocht je onderweg naar je eindbestemming leuke tussenstops willen maken, dan zal de Camper 770 LMT-D informatie geven over interessante hotels, restaurants en bezienswaardigheden op de route.

Smartwatch compatible

De Camper 770 LMT-D werkt ook samen met elke Connect IQ compatibele Garmin smartwatch. Met die combinatie ontvang je meldingen op het horloge en kun je gebruik maken van de handige kompasnavigatie op de smartwatch om van de geparkeerde camper, auto of ander voertuig naar de bestemming te komen en andersom.

Achteruitrijcamera

De Camper 770 LMT-D is compatibel met de Garmin BC 30 draadloze achteruitrijcamera. Zodra het navigatiesysteem draadloos verbonden is met de achteruitrijcamera kun je eenvoudig voertuigen, voetgangers en andere obstakels zien op het scherm van de Camper 770 LMT-D terwijl je achteruit rijdt.

Spraakgestuurd

Dankzij de spraakgestuurde navigatie kan de bestuurder zijn opdrachten uitspreken, terwijl de handen veilig aan het stuur blijven. In combinatie met de Bluetooth draadloze technologie voor handsfree bellen wordt veilig rijgedrag nog eens extra gestimuleerd. Door het navigatiesysteem te koppelen met een compatibele smartphone worden zelfs de meldingen van inkomende oproepen, tekstberichten, emails en social media op het scherm van de Camper 770 LMT-D weergegeven. Zo hoef je onderweg niet de telefoon te zoeken, maar blijf je toch op de hoogte van wat er speelt.

Beschikbaarheid

De Garmin Camper 770 LMT-D is reeds verkrijgbaar, de adviesverkoopprijs bedraagt € 399,99.

Like dit artikel
Tweet dit artikel