Garmin Camper 785 camper & caravan navigatie met dashcam

Garmin Camper 785 camper & caravan navigatie met dashcam

Garmin Camper 785 camper & caravan navigatie met dashcam

De nieuwe Garmin Camper 785 is vanaf nu verkrijgbaar. Het is een robuuste GPS met ingebouwde dashcam en camper-specifieke navigatieopties.

Het toestel kan automatisch de reis opnemen en video’s van incidenten opslaan. Dit is iets wat niet in alle Europese landen is toegestaan maar soms echt een enorme uitkomst is.

Zo’n ingebouwde dashcam is buitengewoon makkelijk voor mensen die (een gedeelte van) hun reis willen filmen zonder dat ze steeds de telefoon of camera in de hand te moeten houden. Terwijl je zelf van het uitzicht geniet, doet de dashcam het werk voor je.

Nieuwste kaartgegevens

Het navigatiesysteem biedt gedetailleerde kaarten voor Europa en kaartupdates via wifi. Zo heb je altijd de nieuwste kaartgegevens bij de hand. Uiteraard wordt er bij het navigeren ook rekening gehouden met de verkeerssituatie. Je kunt Garmin Digital Traffic dankzij de meegeleverde kabel direct gebruiken. Wie de Garmin Drive-app downloadt, kan op het navigatiescherm van de Garmin Camper 785 gebruik maken van live verkeersinformatie, geavanceerde weersvoorspellingen en nog veel meer.

Connectiviteit

In combinatie met een compatibele smartphone kunnen bestuurders hun handen aan het stuur houden en profiteren van slimme functies zoals handsfree bellen, de ontvangst van smartphone meldingen5 en spraakgestuurde navigatie. De ingebouwde Wi-Fi®-connectiviteit geeft gebruikers toegang tot kaart- en software-updates zonder dat het navigatiesysteem op een computer moet worden aangesloten.

Geavanceerde functies

De Camper 785 biedt een gemakkelijk af te lezen hoge resolutie 7-inch scherm en biedt met behulp van de ingebouwde camera ook meer geavanceerde hulpfuncties voor de bestuurder. ZO heeft het systeem onder anderen Lane Departure en Forward Collision2. Je kunt het profiel van jouw voertuig invoeren in de Garmin Camper 785 zodat het bij het navigeren rekening houdt met gewichtslimieten, steile hellingen en nog veel meer.

POI-database

Ook geeft de Camper 785 gebruikers ook toegang tot camper/caravan-specifieke POI’s met de integratie van ACSI™, Campercontact™ en Trailer’s PARK™. Om de beste plaatsen voor een tussenstop te vinden, kan er worden gefilterd op basis van persoonlijke voorkeuren zoals elektriciteitsaansluitingen, de aanwezigheid van douches en meer. Verder biedt de Camper 785 TripAdvisor® reizigersbeoordelingen en interessante plekken via Foursquare®.

Achteruitrijcamera koppelen

De video-in poort van de Garmin maakt het mogelijk om een externe camera te koppelen. De Camper 785 is compatibel met de Garmin BC™35 draadloze achteruitrijcamera. Zodra het navigatiesysteem draadloos verbonden is met de achteruitrijcamera kun je eenvoudig voertuigen, voetgangers en andere obstakels zien op het scherm terwijl je achteruitrijdt.

Beschikbaarheid

De Garmin Camper 785 is verkrijgbaar bij o.a. bol.com voor een adviesverkoopprijs van € 529,99.

Like dit artikel
Tweet dit artikel