Gate 2, nieuwe bustent van Larcos

Larcos Gate 2 bustent

Compacte bustent voor de achterzijde van de camper

ZOETERMEER – De Italiaanse toebehorenspecialist Larcos introduceert de Gate 2. Een heel compacte bustent die je aan de achterzijde van de buscamper bevestigt.

Buscampers zijn in het verkeer ideaal door hun compacte afmetingen, maar hebben daardoor ook het nadeel dat ze wat minder ruimte bieden. Een bustent kan dan uitkomst bieden.

Deze Gate 2 kan wat dat betreft heel interessant zijn, omdat het niet alleen een bustent ismaar ook een extra bergruimte. Om bijvoorbeeld de fietsen in te stallen, of om de wintersportspullen in op te bergen.

Gezien de naam zou je vermoeden dat dit de opvolger van de Gate 1 is, maar dat is een kleine voortent die alleen de toegangsdeur aan de zijkant van een camper afdekt. De Larcos Gate 2 hang je eenvoudig over de achterdeuren en biedt de achterkant van de camper zo een mooie afgesloten afdekking. Desgewenst kan de achterwand van de Gate 2 als zonneluifel worden opgespannen.

Het grondvlak van deze bustent, die nu leverbaar is voor de Ford Transit Custom maar heel binnenkort ook beschikbaar is voor de Ducato en soortgelijke modellen, is 170 x 115 cm. De hoogte bedraagt 250 cm hoog, ingepakt meet hij 30x10x60 cm.

Meer informatie en foto’s kun je vinden op www.larcos.it.

Like dit artikel
Tweet dit artikel