Gerber ComplEAT: vork, lepel en spatel in één

Gerber ComplEAT

Gerber ComplEAT: vork, lepel en spatel in één

De Gerber ComplEAT is een compacte bestekset waarmee je je eten kunt bereiden, opeten én opruimen. De ComplEAT bestaat uit een siliconen mes, vork, lepel, spatel, pannenlikker en multitool.

Met zijn gewicht van 64 gram is dit een van de lichtste en meest veelzijdige besteksets op de markt, ideaal in situaties waar gewicht en pakvolume van doorslaggevend belang zijn.

Vork, lepel, spatel en multitool

In totaal bestaat de Gerber ComplEAT bestaat uit vier onderdelen: de vork, lepel, spatel en multitool. De vork en lepel zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium. De spatel heeft een gekartelde zijde die functioneert als mes en een gladde zijde als pannenlikker. Daarnaast kunnen de spatel en vork aan elkaar worden geklikt. Op deze manier kunnen deze onderdelen worden gebruikt als tang.

De kleine multitool heeft vier functies. Zo kunnen er blikken, flessen en dozen mee worden geopend en kan er groente of fruit mee worden geschild.

Lichtgewicht

Een laag gewicht zonder in leveren op gebied van sterkte, dat is wat Gerber met de ComplEAT belooft. Zoals eerdergenoemd zijn de vork en lepel vervaardigd van lichtgewicht aluminium. De spatel is gemaakt van flexibel maar sterk nylon dat bestand is tegen hitte. Net zoals bij alle andere producten van Gerber heb je maar liefst 25 jaar garantie op materiaal- en of fabricagefouten.

De Gerber ComplEAT is vooralsnog het gemakkelijkste online te verkrijgen. De prijs van de bestekset ligt tussen de € 25,- en € 30,-.

Like dit artikel
Tweet dit artikel