Grote Kookkist XL van Dare To Be Different Outdoor

Kookkist XL van Dare To Be Different Outdoor

Grote Kookkist XL van Dare To Be Different Outdoor

Wie een daktent heeft, die je razendsnel uit en in kunt klappen, zal zich wel eens afvragen of er ook niet soortgelijk keukenblok is. De kookkisten van Dare To Be Different Outdoor zijn hét antwoord op die veel gestelde vraag.

Zo’n kookkist is niet alleen een prima aanvulling op een daktent maar ook op een normale tent, of een vouwwagen zonder keukenblok. Maar is daarnaast ook erg handig tijdens een picknick.

Kookkisten

Dare To Be Different had al een tijdje twee verschillende kookkisten in het assortiment, die alles bevatten wat je onderweg nodig hebt. Ze hebben bijvoorbeeld een bestekset, een koekenpan, kruidenpotjes, een gasbrander en nog veel meer. Bovendien is er extra ruimte eschikbaar zodat je hem zelf nog aan kunt vullen met alles wat je nog mist.

XL Kookkist

Sinds kort heeft Dare To Be Different Outdoor ook kookkist XL in het programma opgenomen. Dit is dé uitbreiding van de Kookkist S. Deze wordt met de kookkist XL uitgebreid met meer vrije opbergruimte, een groter werkblad en een volwaardige campingtafel. De XL bestaat uit twee units, namelijk de tafel en de keuken. In de keuken wordt de Kookkist S opgeborgen. Daar bevindt zich de extra opbergruimte en ook de extra sterke brander met een capaciteit van 7 kW. De extra vrije ruimte bestaat uit twee lades en een opbergvak. Een van deze lades heeft een variabele vakindeling die bedoeld is als besteklade. De andere lade is helemaal vrij te gebruiken. Door de grote vrije hoogte boven de lade kunnen hier ook glazen of mokken in worden gezet, of extra pannen, of voorraad. Achter de brander is een opbergvak met deksel waar ook bekers, glazen of voorraad in passen.

In gesloten toestand meet de van VS vervaardigde Kookkist XL 84 x 37 x 41,5 cm. Inclusief Kookkist S weeg hij 34 kilo.

Like dit artikel
Tweet dit artikel