Helinox bekent kleur

Helinox Chair One nieuwe kleuren

Helinox gaat de lichtgewicht vouwstoel Chair One in een groot aantal nieuwe kleuren uitvoeren.

Bij Helinox wordt het een vrolijk, kleurrijk geheel, passend bij de zomer. Helinox gaat de lichtgewicht vouwstoel Chair One, die ooit de basis van het merk vormde, in een groot aantal nieuwe kleuren uitvoeren.

De Chair One is voortaan leverbaar in maar liefst 14 nieuwe patronen en kleuren. Van geheel zwart tot felrood of een mooie fantasieprint, er is keuze genoeg.

Helinox Chair One

De Helinox Chair One is eenvoudig in gebruik, heeft een laag gewicht en biedt veel comfort. Daarom was deze stoel al meteen een groot succes. De populaire vouwstoelen zijn nu dus in een groot aantal kleuren leverbaar, waaronder ook fraaie prints als “Triangle Green” en “Triangle Red” waarmee de Chair One een echte blikvanger is. Maar ook met de “Blue Stripe” en “Red Stripe” prints, waarmee Helinox de hippe streepjestrend volgt en de “Multi Block” maakt het merk een kleurrijk statement.

Must-have

De “Blue Mesh”-uitvoering die in lichtblauwe gaasstof is uitgevoerd, is een echte must-have voor de komende zomer. Met de kleuren “Forest Geen”, “Blue Block”, “Red Block” en “Green Block” biedt Helinox ook diverse effen tinten. Wie onopgemerkt in de natuur wil blijven, kan de Chair One kiezen  in zwart (“All Black”) of in de gecamoufleerde “Multicam” en “Real Tree” patronen.

Origineel

Uiteraard is de Chair One van Helinox ook verkrijgbaar in het klassieke Helinox-design: blauw frame en zwarte zitting – “Black”. In de nieuwe kleuren en afhankelijk van materiaal en ontwerp kost de Chair One tussen de 100 en 120 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel